20 feb, 2018

Progress Global Innovation Tour komt in maart naar Nederland

Progress bereidt de CIO’s, application managers en enterprise architects van de toekomst voor op ontwikkelingen in bedrijfsapplicaties en digitale ervaringen

Rotterdam, 20 februari 2018 - Progress (NASDAQ: PRGS), leverancier van applicatieontwikkeling- en implementatietechnologieën, maakt de data en locaties bekend van de Progress Innovation Tour 2018 in Europa. Deze tour bestaat uit een reeks internationale evenementen waarin de toekomst van bedrijfsapplicaties centraal staat. Op 15 maart staat de Nederlandse editie op het programma. Medewerkers en klanten van Progress gaan in gesprek over hoe organisaties cognitieve applicaties kunnen gebruiken om hun applicatieontwikkeling, digitale transformatie en innovatie-inspanningen te verbeteren. Registreren voor het event is nog mogelijk.

Deelnemers aan de Progress Innovation-tour in Europa leren hoe ze technologieën zoals kunstmatige intelligentie, spraak, chat, VR en AR kunnen integreren in hun bedrijfsapplicaties om slimmere digitale ervaringen te creëren. Daarnaast krijgen zij praktische tips voor het bedenken van een succesvolle innovatiestrategie. Tijdens de sessies wordt aandacht besteed aan het optimaliseren van de klantervaring en het benutten van de kracht van kunstmatige intelligentie en chatbots. Na deze sessies delen Progress-klanten hun succesverhalen over het ontwikkelen van aantrekkelijke mobiele applicaties en het creëren van ultieme web-ervaringen.

Tijdens het evenement spreken naast technologie experts van Progress ook klanten en partners, waaronder Nationale Nederlanden, Triodos Bank en Emakina, over hun successen. De sprekers zijn na het evenement beschikbaar om best practices te delen en branche specifieke uitdagingen en vragen van deelnemers te beantwoorden.

“De prestaties van bedrijven hangen steeds meer af van de digitale ervaringen die klanten bij hen beleven. Door het integreren van cognitieve capaciteiten in bedrijfsapplicaties kan elke organisatie zich onderscheiden van concurrenten en boven verwachting presteren”, aldus Sravish Sridhar, General Manager bij Progress Kinvey. “De Progress Innovation Tour is een geweldige kans voor elke vooruitstrevende digitale organisatie om een kijkje te nemen in de cognitive-first toekomst van bedrijfsapplicaties.”

De Progress Innovation Tour vindt plaats in verschillende steden in de Verenigde Staten, Canada en Europa, waaronder München (13 maart), Londen (14 maart) en Parijs (5 april). Voor meer informatie over de Progress Innovation Tour, zie: https://www.progress.com/events/innovation-tour.

Share this press release: