progress-success-stories

Referenties

Mensen zijn bezig hun bedrijven te transformeren. Bekijk hoe.

cigna-foundation_secondary[1]

Zie hoe Cigna een totale enterprise claim systeem inzette met gebruik van Progress Corticon

Lees het verhaal

Progress Klanten

In het bedrijfsleven en overheid, in de Benelux of wereldwijd. Organisaties overwinnen hun grootste IT uitdagingen met Progress.

image_ex

exact

Principal Product Marketing Djimmy Zeijpveld legt uit hoe en welke rol Progress in hun cloud en mobile enabled oplossingen speelt.

iamge_men

Vereniging Eigen Huis

Een website op basis van Progress Sitefinity met hoge engagement die individuele relevantie biedt aan de vele gebruikers.

ebay

eBay

Progress Corticon verbetert de prestaties, schaalbaarheid, nauwkeurigheid, integriteit en flexibiliteit

Meer klantverhalen

Het is onze missie bedrijven het meest complete, robuuste en toekomstbestendige platform te bieden voor de ontwikkeling, implementatie en het beheer van mobiele-, web bedrijfsapplicaties in zowel cloud als on-premise omgevingen.

Progress heeft een gezonde financiële positie en is zeer betrokken bij het succes van haar klanten en partners. Mede daarom won Progress met haar wereldwijd gecertificeerde supportcentra al 10 keer de Omega NorthFace prijs voor de beste klantenservice. De continue gemeten klanttevredenheid is 95%.

Hieronder enkele klantverhalen.

Progress heeft veel klanten in zowel het MKB / KMO's als in grote Enterprises/ de grootzakelijke markt. Zo werkt 70% van de top 500 werkt rechtstreeks, via OEMs of via applicatie partners met Progress technologie.

Lees of beluister hier hun verhalen
abstract-01[1]

Deel uw verhaal

Wilt u ook uw verhaal delen met een wereldwijd publiek? Stuur een email naar references@progress.com en wij nemen contact me u op.