7 okt, 2014

TVH verbetert order fulfilment met Progress Pacific

TVH verbetert order fulfilment met Progress Pacific

Belgische multinational benut de mogelijkheden van rapid application development om order fulfilment te optimaliseren

Rotterdam, 7 oktober 2014 - TVH Group zet Progress® Pacific® platform-as-a-service (PaaS) in voor het stroomlijnen en moderniseren van haar interne ERP en Warehouse Management Systeem. Het bedrijf gaat in 2015 van start met de implementatie van Progress Corticon® business rules management en Progress Rollbase® rapid application development om hun huidige Progress OpenEdge® platform uit te breiden.

TVH begon in 1969 als distributeur van industrieel gereedschap. De afgelopen 45 jaar is het bedrijf via acquisities uitgegroeid tot de grootste distributeur en verhuurder van onderdelen en accessoires voor de industrial equipment-industrie. TVH koos voor Progress als oplossing om softwareontwikkelaars binnen de organisatie, die ieder op een eigen eiland werken, samen te brengen op één platform. Hierdoor worden de betrouwbaarheid, performance en schaalbaarheid van bedrijfskritische systemen geoptimaliseerd en dit maakt het mogelijk om de klantbeleving verder te verbeteren.

Progress Corticon Business Rules Management Systeem (BRMS), een essentieel onderdeel van Progress Pacific PaaS-platform, stelt TVH in staat om beslissingsregels te modeleren in plaats van programmeren. Hiermee wordt de benodigde tijd voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe regels voor pricing aanzienlijk gereduceerd. Het resultaat is dat prijscalculaties voor miljoenen producten wereldwijd in real-time kunnen worden weergegeven, waardoor de nauwkeurigheid van bestellingen wordt geoptimaliseerd. Het automatiseren van zakelijke beslissingen en de verbeterde flexibiliteit bij het wijzigen van beslissingen zorgen voor het versnellen van marktintroducties.

Het gebruik van het cloud-applicatieontwikkelplatform, Progress Rollbase, transformeert TVH en helpt hen om de gebruiksvriendelijkheid van het bestaande ERP-systeem te verbeteren en het onderhoud van het systeem te vereenvoudigen. Daarnaast vormt het de basis voor toekomstige cloud-gebaseerde applicaties. Het rapid application development-platform stelt de onderneming is staat om een grafische ‘point & click’ interface te gebruiken binnen een standaard web browser. Deze applicatie biedt dealers en leveranciers wereldwijd de mogelijkheid om bestellingen door te geven via één platform, waarmee de nauwkeurigheid en flexibiliteit toenemen.

“Innovatie zit in ons DNA en technologie is een belangrijke manier om ons te onderscheiden”, stelt Kalman Tiboldi, chief business innovation officer bij TVH. “Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze bedrijfsprocessen flexibeler en schaalbaarder te maken. Hiermee spelen we in op marktveranderingen en stellen wij onszelf steeds de vraag hoe wij onze bedrijfsprocessen kunnen verbeteren. Progress was voor ons een logische keuze. Niet alleen omdat het cloud-gebaseerd is, maar ook omdat het een rapid application development-omgeving biedt in combinatie met een robuuste business rules engine die we nodig hebben om snel prijzen te kunnen berekenen voor ons volledige klantenbestand.”

Mark Armstrong, vice president en managing direct EMEA bij Progress: “TVH is een goed voorbeeld van hoe Progress ondernemingen helpt bij het moderniseren van hun technologie om marktveranderingen bij te blijven. Door tools te gebruiken zoals business rules en Progress Rollbase is TVH in staat om hun systeem aan te passen en om te gaan met de groeiende datacomplexiteit.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over TVH

TVH is wereldwijde leider in vervangonderdelen, verhuur en leverancier van materiaal voor de industrial equipment-industrie. Bij TVH zetten we ons in voor het behalen van volledige klantentevredenheid door klanten het juiste product te bieden tegen de scherpste prijs met een gegarandeerde snelle levering.

 

Over Progress Software

Progress Software Corporation (NASDAQ:PRGS) vereenvoudigt de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van bedrijfsapplicaties op iedere smartphone, tablet of laptop, zowel lokaal als in de cloud. Dit met minimale complexiteit van IT en een lage total cost of ownership. Meer informatie: www.progress.nl

Volg Progress Software op Twitter: @ProgressSW_BNL

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal kunt u contact opnemen met Rogier Heemskerk van LEWIS, Global Public Relations

Tel: +31 (0)40 235 46 00

E-mail: progressNL@lewispr.com

Share this press release: