10 okt, 2013

Progress stelt Tony Fisher aan als Vice President Data Integration


Rotterdam
10-Okt-2013

Progress Software (NASDAQ:PRGS) stelt voormalig DataFlux president en CEO en SAS executive Tony Fisher aan als nieuwe leider van de data-integratie en collaboratie business unit. In deze rol wordt Fisher, een bekend expert binnen de data-industrie, verantwoordelijk voor de Progress DataDirect Cloud™connectiviteitsdienst, Progress DataDirect® Connect high performance dataconnectiviteitsoftware en het innovatieve nieuwe aanbod op het gebied van zelfservice data-integratie en combineren en rapporteren van data. Progress zal deze technologie in de loop van 2013 beschikbaar stellen.

DataFlux, dochteronderneming van SAS, is ‘s werelds grootste private softwareonderneming. Fisher werd in 2000 president en CEO en leidde DataFlux naar enorme groei waarmee de onderneming marktleider voor datakwaliteit en data-integratie-oplossingen. Fisher is bovendien auteur en populaire gastspreker over trends in datakwaliteit, data-integratie en beheren van data voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Fisher rapporteert aan chief product officer John Goodson. Data-integratie is een cruciaal aspect van het Progress® Pacific™ platform as a service (PaaS), waarmee het mogelijk wordt om snel data-gedreven applicaties te ontwikkelen en implementeren. De DataDirect Cloud-dienst stelt applicaties in staat om eenvoudig te integreren met data van populaire SaaS-, relationele database-, big data-, social-, CRM- en ERP-systemen. Progress DataDirect Connect-software voor high-performance datatoegang verbindt applicaties met data en diensten. Daarnaast heeft Progress een preview gegeven van innovatieve nieuwe technologie die ondersteuning biedt voor zelfservice data-integratie en het combineren en rapporteren op basis van data uit verschillende applicaties. Deze technologie zal in de loop van 2013 beschikbaar worden gesteld als on-demand cloud-dienst als onderdeel van het Pacific-platform. Voordat hij leiding gaf aan DataFlux was Fisher technology director bij SAS.

Tony Fisher is één van de meest innovatieve en vernieuwende executives in de data-industrie”, stelt John Goodson, chief product officer bij Progress. Zijn visie op hoe een verbeterd databeheer leidt tot optimalisatie van de business draagt bij aan verdere differentiatie van Progress Pacific en helpt onze klanten en partners om hun grootste data-integratie uitdagingen efficiënt op te lossen.

Aanvullende bronnen:

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Progress Software

Progress Software Corporation (NASDAQ:PRGS) vereenvoudigt de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van zakelijke applicaties op ieder device, zowel on-premise als in de cloud. Dit met minimale complexiteit van IT en een lage total cost of ownership.
Meer informatie: www.progress.com/nl

Share this press release: