25 mrt, 2015

Progress Software benoemt Stephan Leferink om leiding te geven aan de Benelux sales-organisatie


Rotterdam, 25 maart 2015 - Progress (NASDAQ: PRGS) heeft Stephan Leferink (45 jaar) aangesteld als Benelux Sales Manager. Binnen deze functie leidt hij alle verkoopactiviteiten binnen de Benelux, zowel directe verkoop als verkoop via het partnernetwerk. Hij gaat zich richten op het verder versterken van de groei die de Benelux organisatie doormaakt. De voortdurende investeringen van Progress in haar applicatieontwikkelplatform biedt nieuwe mogelijkheden om klanten nog beter van dienst te zijn op het gebied van cloud, mobile, dataconnectiviteit en business rules. Recente overnames van Progress zijn onder andere Rollbase, Bravepoint, Modulus en Telerik.

Leferink werkt al ruim 20 jaar voor Progress en heeft binnen de organisatie verschillende functies bekleed. Zo was hij enkele jaren verantwoordelijk voor direct sales en daarvoor heeft hij onder andere gewerkt als business unit manager Handel, Retail, Distributie & Transport.

“Komend jaar zijn onze doelstellingen in de Benelux vooral gericht op groei”, stelt Stephan Leferink, Benelux Sales Manager bij Progress. “We willen dit realiseren door autonome groei. Tevens willen we het integreren en verkopen van aanvullende producten op basis van recente overnames, zoals het sterke productportfolio van Telerik, verder uitdiepen. Deze producten versterken elkaar en zorgen ervoor dat onze klanten snel, onderscheidende bedrijfskritische applicaties kunnen bouwen en uitrollen. Progress biedt klanten een compleet ontwikkelplatform, waarbij elk onderdeel best in class is. Hierdoor beschikken we over een uitstekende basis om onze verkoop in de Benelux verder uit te breiden.”

“Wij zijn verheugd met de aanstelling van Stephan als verantwoordelijke voor de Benelux-regio. We hebben een fantastische partnergemeenschap en een uitgebreid klantportfolio in de Benelux. Als gevolg van de goede financiële prestaties in 2014, richt Stephan zich onder andere als eerste op het werven van extra medewerkers om onze klanten en partners nog effectiever van dienst te kunnen zijn”, stelt Damian Coyle, RVP voor de Noordelijke EMEA-regio bij Progress.

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Progress

Progress (NASDAQ:PRGS) vereenvoudigt de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van bedrijfsapplicaties op iedere smartphone, tablet of laptop, zowel lokaal als in de cloud. Dit met minimale complexiteit van IT en een lage total cost of ownership. Meer informatie: www.progress.nl

Volg Progress Software op Twitter: @ProgressSW_BNL

Share this press release: