6 jan, 2014

Progress Rollbase verbetert dienstverlening van Nederlandse geregistreerde taxibedrijven

Brixxs gebruikt Rollbase om Nederlandse taxibedrijven in staat te stellen om binnen drie dagen te voldoen aan nieuwe, strengere regelgeving

Rotterdam
6-Jan-2014

Rotterdam, 6 januari 2014 – Progress (NASDAQ:PRGS) heeft Nederlandse geregistreerde taxibedrijven geholpen bij het snel voldoen aan strengere regelgeving en het verbeteren van de dienstverlening in grotere steden. Brixxs, een Nederlandse system integrator en technologieleverancier, heeft met behulp van het Progress® Rollbase™, onderdeel van het Progress® Pacific™ applicatie-ontwikkelplatform, applicaties ontwikkeld en gemoderniseerd waarmee Toegelaten Taxi Organisaties (TTO) binnen drie dagen kunnen voldoen aan nieuwe Nederlandse wetgeving.

In juli 2013 werd door de Nederlandse overheid nieuwe regelgeving ingevoerd voor taxichauffeurs en –bedrijven in de grotere steden. Brixxs heeft gekozen voor Rollbase omdat zij hiermee in staat zijn om snel applicaties te ontwikkelen die aansluiten bij de nieuwe voorschriften en ervoor zorgen dat TTO’s zo snel mogelijk volledig voldoen aan alle voorwaarden die verbonden zijn aan de nieuwe wetgeving.

Tijdens het ontwikkelen van de ATO-applicaties kon Brixxs gebruik maken van componenten van het Rollbase private cloud platform. Brixxs is er bovendien in geslaagd om veel tijd en geld te besparen voor alle relevante TTO’s door alle standaard TTO-applicaties te moderniseren en de mogelijkheid te bieden om updates centraal en eenvoudig uit te voeren.

“Veranderingen binnen en buiten een bedrijf zijn structureel geworden, of het nu gaat om veranderende regelgeving of andere veranderingen”, licht Freddy Jaarsma, directeur van Brixxs, toe. “Deze veranderingen vinden steeds sneller plaats en dat is de grootste uitdaging voor bedrijven. Dit betekent dat je oplossingen moet inzetten die goed met verandering kunnen omgaan. De kracht van Progress Rollbase is de snelheid, toegankelijkheid en flexibiliteit waarmee applicaties kunnen worden ontwikkeld zodat je snel kunt inspelen op veranderingen.”

Mark Armstrong, vice president en managing director EMEA stelt: “De mogelijkheid om snel en effectief in te spelen op verandering is een voorwaarde voor iedere succesvolle onderneming. Door organisaties in staat te stellen om snel krachtige zakelijke applicaties te ontwikkelen met behulp van drag-and-drop functionaliteit en minimale codering, stelt het Progress Rollbase applicatie ontwikkelplatform onze partners in staat om bij te blijven bij snelle veranderingen. Wij zijn ervan overtuigd dat de mogelijkheid om zakelijke applicaties te implementeren die inspelen op verandering zowel onze partners als de eindgebruikers veel concurrentievoordeel oplevert.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Progress Software
Progress Software Corporation (NASDAQ:PRGS) vereenvoudigt de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van bedrijfsapplicaties op iedere smartphone, tablet of laptop, zowel lokaal als in de cloud. Dit met minimale complexiteit van IT en een lage total cost of ownership. Meer informatie: www.progress.com/nl

Over Brixxs
Brixxs is een system integrator en onafhankelijk softwareleverancier die zich richt op het sneller implementeren van flexibele oplossingen, open innovatie en het ontwikkelen van nieuwe producten. Als partner van Progress biedt Brixxs een uitgebreide set applicatie-templates voor Progress Rollbase door gebruik te maken van eigen private Rollbase cloud en door nauw samen te werken met Progress partners om optimaal te profiteren van het Progress Pacific platform-as-a-service (PaaS).

Brixxs heeft recent een joint venture gesloten met Propredict om naast het leveren van snelle en flexibele cloud oplossingen ook de uitgebreide OpenEdge expertise van Propredict te bieden.

Share this press release: