17 nov, 2016

Progress ondersteunt Microsoft Visual Studio 2017

Telerik DevCraft van Progress supporteert Visual Studio 2017 en verhoogt de productiviteit voor .NET ontwikkelaars


Telerik® DevCraft ™ van Progress (NASDAQ: PRGS) biedt ondersteuning voor Microsoft Visual Studio 2017 RC, waardoor ontwikkelaars deze kunnen benutten voor het eenvoudig bouwen en implementeren van .NET toepassingen.

Progress is een Visual Studio 2017 Sim-Ship partner, hetgeen de commitment van het bedrijf benadrukt om voortdurend directe steun aan de nieuwste Microsoft ontwikkelingplatforms en tooling te bieden.

De DevCraft suite, dat bestaat uit productiviteitstools, stelt ontwikkelaars in staat om high-performance en schaalbare web, mobiele en desktop-applicaties te ontwikkelen op alle Microsoft-platform en apparaten.

Met de nieuwste upgrade naar Visual Studio 2017 RC, blijft  Progress de nauwe samenwerking met Microsoft trouw om .NET ontwikkelaars. Zij kunnen zo productief met Visual Studio 2017 aan de slag om applicaties te bouwen op de meeste moderne platforms en apparaten van Microsoft.

De DevCraft suite is volledig compatibel met Visual Studio 2017. Developers kunnen profiteren van de nieuwe voordelen van Visual Studio én van de productiviteit mogelijk gemaakt door de Telerik UI controls. Die biedt Progress voor alle belangrijke Microsoft developer platforms, waaronder ASP.NET MVC, ASP.NET AJAX, ASP.NET Core, Xamarin, WPF en WinForms, Universal Windows-platform en Windows Universal.

"Miljoenen ontwikkelaars kijken naar ons om de beste .NET-tools te leveren voor het bouwen van een innovatieve UI met ongeëvenaarde productiviteit Visual Studio", zegt Marina Hristova, Vice President en General Manager, Product Marketing en Management, Progress.

"Telerik had een scherpe focus op de .NET-gemeenschap. Die focus is gebleven en in vele opzichten zelf versterkt onder Progress. We zullen nauw met Microsoft blijven samenwerken om alles te leveren wat ontwikkelaars nodig hebben om apps op hun nieuwe en bestaande platforms en apparaten te bouwen."


"De Telerik DevCraft suite is al lange tijd een sterke toolset voor het verbeterd gebruik van nieuwe ontwikkelingen binnen de Microsoft-technologie stack. Met de release van Visual Studio 2017 RC, zet Progress de traditie voort development teams in staat te stellen hun applicaties vrijwel gelijk met Microsoft’s nieuwste ontwikkelingen uit te brengen," zei Shawn Nandi, Senior Director, Cloud Application Development en Data Marketing, Microsoft Corp. "We zijn blij dat Progress Visual Studio 2017 ondersteunt, mede omdat het het tooling ecosysteem voor ontwikkelaars die apps bouwen met Visual Studio verrijkt."


Naast de ondersteuning van Visual Studio 2017, zullen de Progress developer tools geïntegreerd en volledig compatibel met alle voorgaande versies van Visual Studio blijven.


Voor meer informatie over de Progress-suite voor .Net kunt u terecht op http://www.telerik.com/devcraft

 

Share this press release: