30 sep, 2015

Progress maakt winnaars van de Global Partner Awards bekend

VanMeijel, GMT Europe, QAD en CGI onder de winnaars 

Progress (NASDAQ:PRGS) heeft de winnaars bekendgemaakt van de jaarlijkse Global Partner Awards. De awards werden voor het veertiende jaar op rij uitgereikt aan partners in negen categorieën die één of meerdere Progress-oplossingen voor applicatieontwikkeling gebruiken, waaronder Progress OpenEdge, Progress Corticon, Progress Rollbase en Progress DataDirect. 

In totaal werden 22 partners onderscheiden, waaronder 4 partners met een sterk aandeel in de Benelux:

VanMeijel – categorie Global Challenger: De Challenger-categorie gaat naar de partner die de grenzen van het product heeft opgezocht en daarmee productinnovatie en -verbeteringen heeft bewerkstelligd. In 2014 migreerde VanMeijel succesvol naar OpenEdge BPM en lanceerde metacom apps. Dit zijn op maat gemaakte apps voor de bouw, gebaseerd op Rollbase- en OpenEdge BPM. De apps worden aangeboden als afzonderlijke oplossing of ter aanvulling van de op OpenEdge gebaseerde metacom-applicatie.

GMT Europe – categorie EMEA Visionary: De Visionary-award wordt uitgereikt aan de partners die de sterkste visie hebben die in lijn ligt met de Progress-strategie en een leidende positie innemen in hun ecosysteem. GMT heeft Internet of Things, big data en mobiele technologie ingezet in hun oplossingen. Met de innovatieve oplossingen worden operationele kosten van afvalverwerkers teruggedrongen en burgers en bedrijven worden gestimuleerd om meer en beter te recyclen. GMT Europe is in 2015 tevens genomineerd voor de Computable Award voor ICT Project van het jaar en de ICT Milieu Project Award van ICT Nederland voor het project bij de Haven van Rotterdam.

QAD – categorie Highest Revenue: De award voor Highest Revenue wordt uitgereikt aan de partners met de hoogste jaaromzet, gebaseerd op verkoop van Progress-oplossingen. 

CGI – categorie EMEA Fastest Growing: De Fastest Growing Partner-award eert applicatiepartner die de beste jaargroei heeft behaald. IT en zakelijke dienstverlener CGI werkt met 68.000 professionals in veertig landen wereldwijd. 


Over het Partner + Programma
Progress biedt een succesvol partnerprogramma met de naam Partner+ aan ruim 2.000 applicatiepartners in meer dan 180 landen. Progress neemt in dit programma een adviserende rol in en biedt partners een groot aantal resources waarmee zij kunnen voldoen aan de klantvraag, winstgevende initiatieven kunnen ontplooien en hun lange termijn doelen kunnen verwezenlijken. Progress-partners staan in nauw contact met experts die hen helpen bij het oplossen van zakelijke en technische uitdagingen in hun markten. 


Meer informatie over het Progress Partner+ Programma is te vinden op https://www.progress.com/partners
Share this press release: