21 mei, 2015

Progress lanceert Telerik Platform voor ontwikkeling van mobiele applicaties


Rotterdam, 21 mei 2015 - Progress (NASDAQ: PRGS) lanceert een nieuwe versie van Telerik Platform voor het ontwikkelen van hybride en native mobiele applicaties . Het Telerik Platform biedt een low-code ontwikkelomgeving voor ontwikkelaars en technisch zakelijke gebruikers met een enterprise Mobile-Back-end-as-a-Service (mBaas) voor eenvoudige data-integratie en -synchronisatie. Daarnaast biedt het een native ontwikkel-framework voor meer flexibiliteit in het ontwikkelproces.

Veel organisaties zoeken naar manieren om bedrijfsapplicaties op korte termijn geschikt te maken voor mobiel gebruik. Hierbij is het van belang dat de mobiele apps een aantrekkelijke User Interface (UI) hebben, flexibel en eenvoudig zijn in gebruik, geïntegreerd zijn met de bestaande back-end systemen en real-time toegang hebben tot data en analyses. Om dit te kunnen realiseren heeft Telerik Platform een aantal nieuwe componenten toegevoegd:

  • Screen Builder: ontwikkelen met beperkte hoeveelheid code. Zowel ontwikkelaars als technische zakelijke gebruikers kunnen werken aan de ontwikkeling van mobiele apps met behulp van kant en klare templates. Ook kunnen zij eenvoudig en veilig verbinding maken met zakelijke data zonder specifieke codes te hoeven schrijven. Met Screen Builder kunnen gebruikers snel functionele, hybride en native mobiele apps bouwen. Desgewenst kunnen applicaties op elk moment aangepast of uitgebreid worden middels een integratie met Telerik AppBuilder.
  • AppManager LiveSync: hiermee kunnen organisaties updates doorvoeren in actieve applicaties zonder het goedkeuringsproces te doorlopen van app stores. Gebruikers ontvangen direct updates, nieuwe features en fixes zonder onderbreking. AppManager LiveSync werkt met applicaties die verkrijgbaar zijn in de App Store, Google Play en Windows stores.
  • Analytics: voorziet in real-time gebruikersanalyses en integreert feedback van gebruikers direct in de ontwikkel-workflows binnen Telerik Platform. Het biedt aan te passen gebruikersrapportages en -dashboards zodat IT- en ontwikkelmanagers de juiste hoeveelheid informatie krijgen op de manier en op het moment dat zij dat kiezen.

“Organisaties hebben behoefte aan een zakelijk, mobiel platform dat wordt erkend door de ontwikkel-community maar tegelijkertijd toegankelijk genoeg is voor de technisch zakelijke gebruiker”, zegt Karen Tegan Padir, President, Application Development and Deployment bij Progress. “Telerik heeft tien jaar lang ervaring en een enorme ontwikkelaars community met 1,7 miljoen gebruikers, waardoor dit platform uitermate goed ondersteund wordt.”

Het volledige Engelstalige bericht is hier te vinden.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Progress

Progress (NASDAQ:PRGS) vereenvoudigt de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van bedrijfsapplicaties op iedere smartphone, tablet of laptop, zowel lokaal als in de cloud. Dit met minimale complexiteit van IT en een lage total cost of ownership. Meer informatie: www.progress.nl of bel ons op: 010-235 1111 (NL) / 015-307700 (BE)

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal kunt u contact opnemen met LEWIS, Global Public Relations

Tel: +31 (0)40 235 46 00

E-mail: progressNL@lewispr.com

Share this press release: