14 okt, 2014

Progress lanceert nieuwe Application Server

Met deze server kunnen ontwikkelaars een nieuwe generatie aan zakelijke applicaties ontwikkelen en mobiele en sociale media evoluties en het ?Internet of Things? deskundig opvangen

Rotterdam - 14. October 2014

Progress (NASDAQ: PRGS) brengt een nieuwe app server op de markt voor het ontwikkelen en implementeren van apps van de nieuwe generatie: ?Progress® Pacific? Application Server (PAS) for OpenEdge®?. Deze technologie brengt kernsystemen en applicaties samen met een snelle runtime omgeving, waardoor ontwikkelaars van bedrijfsapplicaties de kloof kunnen dichten tussen de huidige bedrijfskritische systemen en de behoefte aan toepassing van innovatieve technologieën.

Het product Pacific Application Server for OpenEdge biedt een enterprise-klasse web-applicatieserver die het creëren, implementeren en onderhouden van zakelijke toepassingen vereenvoudigt. Het werkt in uiteenlopende omgevingen, van één enkele zakelijke applicatie tot een volledig schaalbare cloud-omgeving waarbij verschillende apps gehost worden in een multi-tenant omgeving. Het product is ontworpen om te voldoen aan de ontwikkelings- en implementatievereisten van een hybride omgeving (on-premise en in de cloud).

Voor partners die werken met een SaaS-businessmodel biedt PAS for OpenEdge een schaalbare server die aangepast is aan de cloud, de activiteiten optimaliseert en de beheerskosten vermindert. Het moderne platform brengt alle producten van Progress samen in één enkele applicatieservertechnologie, zodat klanten beschikken over een vertrouwd programmeermodel, verbeterde communicatie, eenvoudige en eenduidige installaties en een makkelijker beheer. De meeste applicaties van tegenwoordig hebben diverse services nodig en het kost erg veel tijd en geld om deze diensten telkens opnieuw uit te vinden. Het product PAS for OpenEdge vermindert de total cost of ownership (TCO) voor de partners en klanten van Progress omdat ze minder inspanningen moeten leveren om bestaande toepassingen en diensten te herschrijven, zodat ze de kans krijgen om op innovatie te richten.

Michael Fechner, managing director bij Consultingwerk, Ltd meldt hierbij: ?We vinden het geweldig dat we onze klanten kunnen laten profiteren van de voordelen van het product Pacific AppServer for OpenEdge ? het is een enorme stap vooruit voor onze SmartComponent Library-gebruikers. Vereenvoudigde modernisering van legacy codes, nieuwe mogelijkheden voor sessiebeheer en tenslotte een verbeterde performance en schaalbaarheid van de applicaties, die worden ondersteund door een eenvoudig implementatieproces.?

Jerry Rulli, voorzitter van de OpenEdge business unit bij Progress: ?Er is een indrukwekkende verschuiving aan de gang op de markt. Klanten willen erg graag ?system of engagement? applicaties die hen laten kiezen hoe, wanneer en waar ze reageren op en omgaan met consumenteninformatie. De enorme groei van sociale kanalen, mobiliteit en cloud computing vraagt om een nieuwe generatie van applicatie-architectuur die tot op heden niet bestond. De Progress Pacific App Server brengt kernsystemen en applicaties samen. Hiermee behouden gebruikers van OpenEdge-applicaties de back-end ondersteuning en krijgen de ontwikkelaars wat ze nodig hebben om vooruitstrevende systemen te bouwen.?


Over Progress Software
Progress Software Corporation (NASDAQ:PRGS) vereenvoudigt de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van bedrijfsapplicaties op iedere smartphone, tablet of laptop, zowel lokaal als in de cloud. Dit met minimale complexiteit van IT en een lage total cost of ownership. Meer informatie: www.progress.com

Volg Progress Software op Twitter: @ProgressSW_BNL
Share this press release: