28 mei, 2013

Four Soft bouwt aan wereldwijde groei met Progress OpenEdge 11


Rotterdam
28-May-2013

Software-specialist Four Soft heeft het Progress OpenEdge 11 platform van Progress Software Corporation (NASDAQ: PRGS) gekozen om haar plannen voor strategische internationale groei te realiseren.

Het toevoegen van multi-language support aan het 4S eTrans SME transport managementsysteem stelt Four Soft in staat om haar oplossingen internationaal aan te bieden. Dit is een belangrijke stap in de groeistrategie van de onderneming. Op dit moment helpt Four Soft dagelijks ruim 400 klanten en meer dan 60.000 eindgebruikers. Door OpenEdge 11 zal Four Soft in staat zijn om deze ondersteuning wereldwijd aan te bieden.

Door OpenEdge 11 kan Four Soft klanten naast de multi-language ondersteuning nu ook nieuwe functionaliteit bieden, zoals de mogelijkheid om Key Performance Indicators (KPI’s) te monitoren, real-time messaging en het automatisch vernieuwen van de verzendstatus. Daarnaast biedt het ook een drag & drop-functionaliteit waardoor ontwikkelaars samen kunnen werken door documenten eenvoudig te verplaatsen. Dankzij de multi-tenancy functionaliteit van Progress OpenEdge 11 was Four Soft in staat om op een kostenefficiënte manier de applicatie naar een veilige cloud-omgeving te verplaatsen waardoor klanten overal en altijd toegang hebben tot de benodigde data.

Het Progress OpenEdge platform helpt onafhankelijke softwareleveranciers zoals Four Soft om dynamische applicaties te ontwikkelen die bedrijfsprocessen ondersteunen en veilig kunnen worden geïmplementeerd op ieder platform, mobiele device en iedere cloud-omgeving. Het OpenEdge platform heeft zich in 30 jaar ontwikkeld met nieuwe technologieën zoals multi-tenancy, data encryptie en auditing, beveiliging en compliance en een flexibele user interface.

Four Soft ontving onlangs tijdens de Progress Software Global Partner Conference in Las Vegas een EMEA Partner Award voor de wijze waarop zij de software van Progress hebben gebruikt om in een specifieke marktbehoefte te voorzien.

“De Four Soft 4 eTrans SME applicatie wordt door onze transport en logistiek klanten wereldwijd ingezet om complexe bedrijfsissues op te lossen en processen te stroomlijnen zodat er betere resultaten geboekt kunnen worden”, stelt Willem van Anrooij, directeur van Four Soft. “Ondanks dat deze applicatie zijn toegevoegde waarde de afgelopen jaren binnen de industrie heeft bewezen, was het tijd om het bereik en de mogelijkheden uit te breiden. Progress OpenEdge 11 heeft een belangrijke rol gespeeld bij het realiseren van de modernisering en de stap naar de cloud.”

“Ons doel is om onze partners te ondersteunen met de tools en informatie die zij nodig hebben voor succes in de markt”, Kimberly King, vice president Global Partners and Channels bij Progress Software. “Het is geweldig om te zien dat ons OpenEdge platform partners zoals Four Soft kansen biedt om te groeien en op succesvolle wijze de stap naar de cloud te maken.”

About the company
Progress Software Corporation (NASDAQ:PRGS) vereenvoudigt de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van zakelijke applicaties op ieder device, zowel on-premise als in de cloud. Dit met minimale complexiteit van IT en een lage total cost of ownership. Meer informatie: www.progress.nl

Volg Progress Software op Twitter: @ProgressSW_BNL

Share this press release: