imperativebg-3

Bouwen aan een slimme organisatie

De effectiviteit van een organisatie hangt af van vele factoren die op elkaar inwerken. Wat u nodig hebt, is een betrokken werkomgeving, gemotiveerd personeel, inspirerend leiderschap en processen die goed functioneren in dit hele ecosysteem. Als er niet aan deze voorwaarden is voldaan, zal alles – uw producten, diensten, marketing, verkoop – eronder lijden.

Ook alle systemen hebben effect op het eindresultaat, dus ook uw interne systemen. Ondoelmatige systemen leiden namelijk tot verkeerde of langzame besluitvorming, en dit heeft vervolgens weer invloed op de verkoop, service, productondersteuning en andere zaken. De klantervaring hangt daarmee dus uiteindelijk af van uw processen en hoe goed deze op elkaar zijn afgestemd.


62% vindt een verbeterde afstemming tussen IT en marketing een meetpunt voor een succesvolle digitale transformatie
The State of Digital Business – Massive State of Denial Will Lead to your Extinction, Progress Wereldwijde Enquête

Verbeter digitale vaardigheden

Technologie is de sleutel tot succes voor uw organisatie – dat kunnen we stellen zonder te overdrijven. Als u onderstaande principes slim toepast, kunt u uw organisatie op een nieuwe, uitdagende manier een enorme boost geven:

 • Laat uw personeel uitblinken

  Zorg ervoor dat uw werknemers topprestaties kunnen leveren met behulp van systemen die productiviteit, eenvoud en klantgerichtheid bevorderen.
 • Werk samen met partners

  Verhoog uw omzet door een compleet platform te bouwen dat via allerlei media en apparaten geïntegreerd is met uw klanten en diverse scenario’s aankan.
 • Geef IT’ers de ruimte

  Verdeel de werkdruk over de organisatie door gebruik van eenvoudige RAD-tools waarmee mensen zonder programmeerkennis zelf apps kunnen bouwen, zodat u de IT-specialisten kunt inzetten voor het echte IT werk.
 • Vereenvoudig uw bedrijfsvoering

  Transformeer uw digitale systemen en processen op een efficiënte manier die zowel de uitvoering als de flexibiliteit ten goede komt.

Om op het juiste moment de juiste beslissing te kunnen nemen, moeten uw systemen en personeel gesynchroniseerd zijn en goed presteren. Door digitale transformatie in uw gehele organisatie door te voeren, biedt u zowel uw klanten als uw medewerkers een optimale ervaring.

Hoe kan Progress u helpen?

Met een unieke combinatie van technologie levert Progress oplossingen om de digitale ervaringen te creëren die de klant verwacht. De goed samenwerkende technologie stelt uw medewerkers in staat eenvoudiger en efficiënter samen te werken, waardoor ze succesvoller worden in het behalen van hun doelstelling.

• Krijg omni-channel functionaliteiten die gebruikers en medewerkers enthousiast maken
• Maak eenvoudig aantrekkelijke (interne) applicaties 
• Supporteer modernisatie projecten op het gebied van UX, applicaties, rules, data, etc.

DigitalFactory

Complete oplossing voor het creëren en beheren van geavanceerde digitale ervaringen.

Bekijk onze oplossing

Nieuw & Trending

No Compromise Digital Transformation- Small
Article

No-Compromise Digital Transformation

What does Digital Transformation really mean? In post eight of our series, learn why it's essential to engage your employees as well as your customers.

Are Businesses Living In Digital Denial Thumbnail
infographic

Are Businesses Living in Digital Denial?

Report on a global survey of 700+ digital decision makers conducted by Loudhouse

trend-5
survey report

The State of Digital Business

Key insights and findings from global IT decision makers about the digital challenges and business impacts they're experiencing as they attempt to transform.

abstract-00

Meer weten? Wij staan voor u klaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een gesprek.