imperative-top

Wij versnellen digitale transformatie

Onvoorspelbaarheid, dat is wat de dag van vandaag typeert.

Nieuwe innovaties schieten als paddenstoelen uit de grond. Zo ontstaan nieuwe bedrijfstakken, transformeren andere en laten ze sommige zelfs verdwijnen.

Neem de toekomst van uw bedrijf in eigen hand en gebruik digitale oplossingen van Progress. Wij zijn er om u te helpen uw digitale obstakels te overwinnen, zodat u zich op uw kerngebied kunt richten: uw klanten.

imperative-1-big

Een perfecte klantervaring leveren

Overtref de verwachtingen van mensen. Creëer de beste digitale ervaring met uw bedrijf.

Digitale transformatie heeft invloed op elke interactie met de klant – ook waar de klanten ze niet zien. Alles wat u doet heeft namelijk effect op de kwaliteit van de ervaringen die u biedt, of deze nu via het web, mobiel of IoT-systemen plaatsvinden. Blijf uw concurrenten een stap voor door alle systemen, processen en procedures die effect hebben op uw klanten met elkaar te verbinden, zowel op uw eigen locaties als in de cloud. Uw systemen, processen en procedures hebben elk hun eigen invloed op de klant. Als u deze goed op elkaar afstemt, kunt u hier enorm veel voordeel uit halen.

imperative-2-big

Sterker worden

Maak het bedrijf 'digitaal klaar' om te groeien en kansen te benutten.

Vrijwel alle succesvolle organisaties richten zich op de digitale transformatie van hun processen en structuren om de concurrentie voor te blijven. Maar er worden zoveel beloften gedaan door onervaren kleinere spelers dat het soms moeilijk is om te weten waar u precies moet beginnen. Progress beschikt over de mensen, expertise, producten en diensten om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Succesvolle digitale transformatie draait om het volgende:

  • Marktkansen benutten
  • Baanbrekende klantervaringen leveren
  • Een sterke en loyale organisatie opbouwen

Progress helpt uw bedrijf om verantwoord en doelgericht te ontwikkelen met behulp van software, zodat u altijd klaar bent als er grote veranderingen op til zijn.


imperative-3-big

Overtref de verwachtingen

Geef personeel de software waarmee ze prettiger kunnen werken.

Mensen willen voor een innovatief bedrijf werken. De applicaties die de medewerkers kunnen gebruiken om hun werk te doen bepalen ook deels hun tevredenheid. Zorg dus dat applicaties intuïtief te gebruiken zijn op ieder apparaat en op ieder moment. Betrokken medewerkers kunnen zo ook de klant beter bedienen. 

Een duidelijke digitale koers

U hebt oplossingen nodig die ontworpen zijn om uw bedrijfsspecifieke uitdagingen het hoofd te bieden en u de ruimte geven om alle mogelijkheden te benutten. Platformen, software en technologieën zijn een middel om uw doel te bereiken. Door te focussen op wat de meeste impact geeft met in acht name van de wensen, risico's en de gebruikelijke IT-dynamiek, kunt u snel meerwaarde genereren. Effectieve digitalisering begint met de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste persoon te krijgen. Start vandaag nog.

Presteer

Complete oplossing waarmee u geavanceerde digitale ervaringen kunt bouwen en beheren

Meer over Digital Factory

Bevrijd

Op content gerichte web- en mobiele oplossing voor uw marketingteam

Meer over Content Factory

Schaal op

Websites opschalen met behulp van innovatieve benaderingen voor contentbeheer en infrastructuur

Meer over Site Factory

Trek klanten aan

Snellere, gepersonaliseerde mobiele apps voor alle apparaten en databronnen

Meer over Mobile Factory

Moderniseer

UX (gebruikerservaringen) en apps moderniseren voor snelle en efficiënte navigatie in het huidige digitale landschap

Meer over Modernization Factory

Lever

Flexibiliteit verbeteren met ‘altijd en overal’ te gebruiken applicaties die in de cloud worden gehost

Meer over PaaS Factory
abstract-00

U wilt verder? Dan is het tijd voor een gesprek.

Neem gerust contact op, wij  nemen de tijd voor u.