MyBit

mybit_logo_secondary
MyBit zet verdere groei in met Progress ontwikkelomgeving.

MyBit software en multimedia leverancier uit Hilversum voor o.a. 200 gemeenten en provincies, bedrijven als de NS, ProRail, HTM en diverse omroepen heeft gekozen voor het Rapid Application Development (RAD) platform, Progress® Rollbase®. Hiermee speelt het bedrijf in op de stijgende marktvraag naar maatwerk web applicaties met snelle oplevertijden. Mybit treedt hiermee toe tot een groeiend aantal softwarehuizen dat Progress als basis kiest voor het snel kunnen ontwikkelen van nieuwe cloud toepassingen

Challenge

MyBit wil inspelen op een markt waarin snelheid, agility en flexibiliteit de norm zijn?     

Solution

Progress® Rollbase® als power house voor snelle applicatieontwikkeling en deployment van nieuwe software of upgrades aan bestaande software.

Result

Een betere service voor bestaande klanten, groeikansen voor MyBit op nieuwe markten.

Story

De uitdaging: snelheid en flexibiliteit in softwareontwikkeling

Bedrijven kijken naar hun IT-afdeling voor optimalisatie van de klantenervaring. Klanten dwingen softwareleveranciers tot het ontwikkelen van de meest optimale app ervaring, op elk moment, op elk toestel. Het gevolg? De time-to-market om applicaties op te leveren wordt korter. Snelheid, agility en flexibiliteit zijn daarbij de codewoorden. MyBit, dat met veertig werknemers software bedenkt en ontwikkelt voor overheid, media en industrie, voelt die evoluties. 

 “MyBit werkt al jaren op basis van gestructureerde, goed doordachte, applicatieontwikkeling”, vertelt Marcel Flipse, directeur van MyBit. “Dat garandeert kwaliteit, maar betekent soms ook lange doorlooptijden en veel investering voor de eerste versies live kunnen. Dat terwijl voor veel klanten snelheid en flexibiliteit bepalende succesfactoren zijn.”

Via een lopend project leerde MyBit de mogelijkheden van Progress kennen. Na die eerste kennismaking met Progress was Flipse meteen verkocht. “Het RAD platform van Progress, Rollbase, kwam als geroepen. Het is de perfecte aanvulling op onze huidige aanbod en stelt ons in staat sneller klantenvragen voor apps te beantwoorden.”

Een dedicated Progress Rollbase team en een Progress Partnership

MyBit gaat een team vormen dat zich specifiek met Progress Rollbase bezig houdt. Het bundelt daarin de expertises van webdevelopers die de hele achterzijde van Progress beheren. “Die flexibiliteit was één van de doorslaggevende elementen om met Progress in zee te gaan,” vertelt Marten Kodde, Projectleider bij MyBit. “Progress is een one stop shop en een power house. We ontwikkelen heel snel volwaardige applicaties en grijpen ook diep in op de achterliggende structuur. Daardoor hebben we nu een volledig complementair aanbod naar onze klanten toe, en dat voor toepassingen in alle vormen, op alle toestellen.”

“MyBit wil haar klanten sneller kunnen voorzien van de meest moderne applicaties waarbij ze ook nadrukkelijk invulling zoekt in transactiegeoriënteerde business applicaties.

Progress is voor hen het onderscheidende rapid application development platform gebleken vanwege de hoge mate van productiviteit en flexibiliteit die het  volledig cloud- en web georiënteerde ontwikkel- en implementatieplatform Rollbase biedt. ” Stephan Leferink, General Manager Progress

Agile werken

Voor MyBit is deze stap een manier om zowel bestaande klanten als nieuwe klanten beter te bedienen. “Voor bestaande klanten is Progress een manier om sneller en flexibeler verder te werken met bestaande software. Progress stelt ons daarnaast ook in staat om competitiever te zijn op nieuwe markten, waar een snelle time-to-market essentieel is.” Marcel Flipse, directeur van Mybit

Leverage Any Data Lees ook: Leveraging your System for Rapid Application Development

Over MyBit

MyBit ontwerpt, ontwikkelt, begeleidt en beheert IT-projecten van uiteenlopende aard voor diverse opdrachtgevers in zowel het bedrijfsleven, media als bij de overheid. MyBit heeft een uitgebreid portfolio en levert high performance business applicaties, multimedia software en private communities. 

Over Progress

Progress Software Corporation (NASDAQ: PRGS) is een wereldwijde softwareleverancier voor de snelle ontwikkeling, inzet en het flexibele beheer van mobiele en web bedrijfsapplicaties voor alle platformen en apparaten zowel lokaal als in de cloud.

30+ jaar ervaring en markt erkenning voor haar continue innovatie maken Progress de keuze van 1.7 miljoen ontwikkelaars, meer dan 140.000 organisaties en 2.000 partners in 180 landen.

Het gerenommeerde analisten bureau Gartner positioneerde Progress in 2015 in 3 Magic Quadrants, te weten de MQ voor Application Platform as a Service (aPaaS), Mobile Application Development Platforms (MADP) en Web Content Management (WCM). Download ze kosteloos op www.progress.com

Progress Rollbase

Progress Rollbase is een platform-as-a-service (PaaS)-oplossing van Progress. Rollbase laat gebruikers toe snel software te ontwikkelen met een point-en-click, drag-en-drop toepassing. Het stelt niet IT-ers in staat zelf applicaties te ontwikkelen, maar heeft een stevige en flexibele onderbouw voor developers d.m.v. o.a. Javascript.

DEEL DIT VERHAAL:
abstract-00
Lees meer

Klantverhalen