Managed Database Administration

Database beheer door de makers van de database

LP_GDPR_Progress

Het onderhouden van een geadvanceerde database voor uw eigen bedrijf of voor uw klant is een full-time job. Terwijl u mensen het wellicht al meer dan druk hebben met andere IT prioriteiten.

Is dit bij u het geval, dat kan Progress een oplossing bieden. Met Progress Managed Database Administration services (MDBA) krijgt u complete database management services voor het beheren van uw OpenEdge omgeving.

Onze experts doen het werk en helpen u het maximale te halen uit uw OpenEdge investering.

Heartbeat

Heartbeat

Progress OpenEdge-database specialisten houden de vinger aan de pols van uw database en host-diensten 24x7. Naast rond-de-klok-monitoring, wordt u gewaarschuwd wanneer kritische drempels worden overschreden en wanneer de service wordt onderbroken, en krijgt u persoonlijke follow-ups op activiteiten, ook wanneer er geen problemen zijn.

Health

Health checks

Een gezonde database is een efficiënte database zonder problemen. Progress experts kijken zorgvuldig naar alle getallen in uw bestanden, met inbegrip van mogelijke log-bestand fouten, de groei van database tabellen en gebruikersstatistieken. Zij zullen ervoor zorgen dat elke back-up goed wordt voltooid en geven aanbevelingen.

Administration

Administratie

Een ervaren Progress DBA onderhoudt en  repareert proactief ook de kleinere zaken zodat ze geen probleem worden. Denk hierbij aan index fragmentatie en het verstrekken van crash ondersteuning.  

Disaster-Recovery

Disaster Recovery (DR)

Uitval van de database kan een horror-scenario zijn. Met een DR strategie voor uw OpenEdge database hoeft dat niet het geval te zijn. We bieden een disaster recovery / replicatie strategie op maat die flexibel en betaalbaar om uw Progress-gebaseerde systemen ter ondersteuning bieden.

95percents

Zeer hoge Klanttevredenheid!

Bedrijven met Progress MDBA services geven de kennis en service van de Progress mensen als 'erg goed' in een onderzoek van TechValidate.

Bron: TechValidate

Meer informatie