Managed
Database Administration

Database beheer door de makers van de database

Het onderhouden van een geadvanceerde database voor uw eigen bedrijf of voor uw klant is een full-time job. Terwijl u mensen het wellicht al meer dan druk hebben met andere IT prioriteiten.

Is dit bij u het geval, dat kan Progress een oplossing bieden. Met Progress Managed Database Administration services (MDBA) krijgt u complete database management services voor het beheren van uw OpenEdge omgeving.

Onze experts doen het werk en helpen u het maximale te halen uit uw OpenEdge investering.

1

Heartbeat

Progress OpenEdge-database specialisten houden de vinger aan de pols van uw database en host-diensten 24x7. Naast rond-de-klok-monitoring, wordt u gewaarschuwd wanneer kritische drempels worden overschreden en wanneer de service wordt onderbroken, en krijgt u persoonlijke follow-ups op activiteiten, ook wanneer er geen problemen zijn.

2

Health checks

Een gezonde database is een efficiënte database zonder problemen. Progress experts kijken zorgvuldig naar alle getallen in uw bestanden, met inbegrip van mogelijke log-bestand fouten, de groei van database tabellen en gebruikersstatistieken. Zij zullen ervoor zorgen dat elke back-up goed wordt voltooid en geven aanbevelingen.

3

Administratie

Een ervaren Progress DBA onderhoudt en  repareert proactief ook de kleinere zaken zodat ze geen probleem worden. Denk hierbij aan index fragmentatie en het verstrekken van crash ondersteuning.  

4

Disaster Recovery (DR)

Uitval van de database kan een horror-scenario zijn. Met een DR strategie voor uw OpenEdge database hoeft dat niet het geval te zijn. We bieden een disaster recovery / replicatie strategie op maat die flexibel en betaalbaar om uw Progress-gebaseerde systemen ter ondersteuning bieden.

5

Zeer hoge Klanttevredenheid!

Bedrijven met Progress MDBA services geven de kennis en service van de Progress mensen als 'erg goed' in een onderzoek van TechValidate.

Bron: TechValidate

Meer informatie