16 jul, 2014

Progress partner Bizon Software introduceert mobiele financiële applicatie


Rotterdam

16. July 2014

Progress partner Bizon Software introduceert mobiele financiële applicatie

Goedkeurders kunnen nu facturen afhandelen met hun tablet

Rotterdam, 16 juli 2014 – Progress (NASDAQ: PRGS) kondigt aan dat haar partner, Bizon Software, een oplossing introduceert die gebruikers in staat stelt om facturen te accorderen en verwerken via hun tablet. Progress heeft met Bizon Software samengewerkt bij het ontwikkelen van Factflow, de mobiele versie van de factuurverwerkingsoplossing Finall. Factflow is een webgebaseerde oplossing en biedt goedkeuringsgemachtigden op verschillende niveaus binnen organisaties de mogelijkheid om facturen te scannen, op te slaan, te verwerken en accorderen.

Bizon Software biedt gebruiksvriendelijke oplossingen aan klanten in de retail- en zorgsector en zakelijke dienstverlening, zoals COOLCAT, United Sports Group, en COLTEX. Klanten kunnen vanaf nu ontvangen facturen digitaliseren met de scanner en deze volledig digitaal afhandelen. Het systeem herkent automatisch vooraf gedefinieerde factuurgegevens, zoals crediteur, het bedrag en de datum. Het inboeken van de factuur gebeurt in Finall, een database met factuurdata. De factuur wordt automatisch gedeeld met de verantwoordelijke budgethouder en na goedkeuring is de factuur gereed om automatisch betaald te worden. Met de mobiele versie zijn budgethouders in staat om overal en altijd facturen te verwerken en accorderen. De geïntegreerde oplossing biedt Bizon Software tot nieuwe markten. Recent heeft bijvoorbeeld het multimediabedrijf WPM (Weekblad Pers Media) haar software vervangen met de oplossing van Bizon Software.

Een voordeel van het nieuwe systeem is dat de klant kan volgen waar de factuur zich bevindt binnen het proces, waarmee er meer inzicht is in het facturatieproces en betalingen sneller worden afgehandeld. Daarnaast is er een beter toezicht en kan een factuur alleen worden afgehandeld als deze is goedgekeurd door de juiste persoon. De oplossing Finall biedt een digitaal archief dat gebouwd is op Progress®-technologie en snel toegang biedt tot facturen. Dit gestroomlijnde proces stelt klanten in staat om het volledige proces te digitaliseren waarmee zij meer controle krijgen en de efficiëntie verbeteren.

“Met deze nieuwe mobiele oplossing is het eenvoudiger dan ooit om digitale facturen goed te keuren”, stelt Theo van Mol, CEO van Bizon Software. “Een budgethouder met een tablet wordt een intuïtieve ervaring geboden dankzij de toegankelijke interface. Het is ongelofelijk dat het slechts vijf dagen kost om de mobiele oplossing te implementeren. De implementatiesnelheid en gebruiksvriendelijkheid van Progress OpenEdge heeft dit voor ons mogelijk gemaakt.”

Mark Armstrong, vice president en managing director EMEA bij Progress stelt: “De langdurige relatie tussen Progress en Bizon Software begon in 1992. Sindsdien hebben we gezien dat deze innovatieve onderneming zich voortdurend heeft ingezet om hun klanten te laten profiteren van de nieuwste technologie. De nieuwe mobiele oplossing is wederom een voorbeeld van hoe Bizon Software klanten helpt bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.”

Aanvullende bronnen:

Progress Corporate Blog

Progress App Dev Blog

Progress Customer Stories

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Bizon Software

Bizon Software B.V. levert complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software voor de zorg, zakelijke dienstverlening en retail en opereert volgens een pragmatische benadering en aanpak waarin de klant te allen tijde een centrale rol vervult. Binnen Bizon Software werken ervaren professionals die garant staan voor optimale en efficiënte ondersteuning en after sales service.

Over Progress Software

Progress Software Corporation (NASDAQ:PRGS) vereenvoudigt de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van bedrijfsapplicaties op iedere smartphone, tablet of laptop, zowel lokaal als in de cloud. Dit met minimale complexiteit van IT en een lage total cost of ownership. Meer informatie: www.progress.nl

Volg Progress Software op Twitter: @ProgressSW_BNL

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal kunt u contact opnemen met Rogier Heemskerk van LEWIS, Global Public Relations

Tel: +31 (0)40 235 46 00

E-mail: progressNL@lewispr.com

Progress is a trademark or registered trademark of Progress Software Corporation in the U.S. and other countries. Any other names contained herein may be trademarks of their respective owners.

Share this press release: