PRODUCTEN
19 nov, 2015

Progress komt met innovatieve .Net UI toolbox voor alle nieuwe Microsoft platformen

Inclusief voor Universal Windows-platform

Progress (NASDAQ: PRGS) komt met verdere product innovaties voor .NET ontwikkeling. Zoals voor Visual Studio 2015 en de nieuw beschikbare bètaversie van Telerik® UI voor het Universal Windows-platform. Met de toolbox kunnent .NET ontwikkelaars om apps ontwikkelen voor Windows 10-apparaten, of het voor de desktop, mobiel of Internet of Things is.

Microsoft Ondersteuning en Telerik UI voor Universal Windows-platform

Telerik ontwikkelt al 12 jaar oplossingen ter ondersteuning van nieuwe Microsoft oplossingen zoals - ASP.NET 5, ASP.NET MVC 6, Visual Studio 2015 , C # 6, Roslyn, de Edge browser, Office 365 etcetera, vaak al voordat deze het grote publiek bereiken.

Zo ook de beta release van Telerik UI voor het Universal Windows-platform, een set van native UI controls voor het bouwen apps op het Universal Windows-platform.

Telerik geeft 1.000 licenties gratis weg aan de eerste 1.000 ontwikkelaars van de Telerik UI voor Universal Windows-platform beta downloaden om de release te vieren. Met deze versie hebben ontwikkelaars toegang:

  • Snelheid. Een geavanceerde, gepolijste UI toolset maakt ontwikkeling met Windows 10 productiever omdat ontwikkelaars maximale controle over gedeelde code.
  • Windows 10 Apps. Stelt ontwikkelaars in staat om een eender welk Windows 10-apparaat te bereiken via een enkele applicatie.
  • Rijke functionaliteit. Controls zoals ListView en SideDrawer creëren de ruggengraat van een applicatie terwijl de ontwikkelaars complexe gegevens in mooie interactieve graphics kunnen visualiseren
  • Ontworpen voor Touch screens. Speciaal ontworpen voor Windows 10 touch screen omgevingen.
  • Goede performance. Geavanceerde UI virtualisatie zorgt voor uitzonderlijke prestaties, terwijl de ListView component snel en vloeiend is, kan men honderdduizenden records, zelfs op low-end Windows-apparaten verwerken. De Kaart controle maakt gebruik van Direct2D renderen om de weergave van duizenden vormen mogelijk te maken zonder afbreuk te doen aan een goede gebruikerservaring.

Onze klanten als middelpunt van innovatie

Ontwikkelaars zijn de levensader van ieder bedrijf dat in het digitale business transformatie tijdperk een rol wil spelen. Ontwikkelaars bepalen de toekomst van innovatie. Al meer dan 130.000 klanten en een developer community van 1,7 miljoen mensen kiezen Telerik gereedschappen van Progress om prachtige apps mee te bouwen.

 

Meer informatie over deze .Net ontwikkel tools vind je op www.telerik.com/devcraft .

Share this press release: